CAUTA OFERTE DE INCHIRIAT DUPA:

Nume proprietate Tip Proprietate Pret intre Oras

Soft Apartment Mamaia blank

Blvd Mamaia, Mamaia, Constanta, 900001, Romania Tel: 0736913385,
 

Disponibil de azi

450.00€ / Luna

Contact
 

Descrierea proprietatii

Soft Apartment este complet mobilat si utilat dupa cele mai ridicate standarde. Livingul open-space este dotat cu canapea si 2 fotolii din piele, corpuri de mobilier, masuta de cafea, TV LCD si aer conditionat. Accesul pe tereasa se face din living dar si din restul camerelor iar pe terasa exista o masuta cu 2 scaune gandita special pentru iubitorii de cafea, dar si de rasarituri si apusuri memorabile. Dormitorul matrimonial este dotat cu pat dublu matrimonia, dressing, Tv LCD,corp mobilier pentru depozitare haine cu umerase aferente, comoda, avand acces la terasa. Dormitorul mic este dotat cu pat dublu matrimonial, dressing, corp mobilier pentru depozitare haine cu umerase aferente, comoda si acces spre terasa apartamentului. Bucataria este compusa din aragaz, hota, frigider, cuptor,masina de spalat vase, cafetiera, cuptor cu microunde si toaster. Baia este dotata cu cada, mobilierul aferent si masina de spalat rufe. Apartamentul A48 dispune de centrala proprie.

Detalii

Descrierea zonei

Imobilul din care face parte apartamentul Sofia este situat in zona hotelului Vega, in statiunea Mamaia.Pozitia este excelenta pentru cei ce isi doresc sa locuiasca intr-o zona linistita si cu facilitati de actualitate. Accesul se face usor si cu automobilul si pietonal, ansambul fiind construit la bulevard.

Alte informatii/servicii

Imobilul ofera locuri de parcare, paza si securitate video, video interfon si lift. Apartamentul dispune si de centrala proprie si masina de spalat.

Airports

Exista mai multe tipuri de mijloace de transport in zona. Daca alegeti maxi-taxi sau autobuz, pretul unei calatorii variaza in functie de destinatie intr 2 si 5 lei pe calatorie. Taxiurile au un cost de la1,79 lei/km.

Termeni si conditii

Perioada minima de inchiriere poate varia in functie de apartament.Pretul chiriei lunare poate varia in functie de perioada pentru care se inchiriaza apartamentul.

Meta Title

Perioada minima de inchiriere poate varia in functie de apartament.Pretul chiriei lunare poate varia in functie de perioada pentru care se inchiriaza apartamentul.

 
 


Inchirieri apartamente cu 2 si 3 camere in Constanta si Mamaia pe termen lung.

Apartamentele cu 2 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si dormitor. Apartamentele cu 3 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si doua dormitoare. 

Toate ofertele de inchiriat sunt situate in ansambluri rezidentiale noi, fiind mobilate si utilate de lux. Apartamentele dispun de:

  • parcare proprie, 
  • supraveghere video, 
  • lift, 
  • centrala proprie pe gaz, 
  • acces internet, 
  • vedere la mare si/sau lac. 

Oferte disponibile 100%, actualizate zilnic!


 
Parteneri: Hoteluri Constanta | Cazare Mamaia | Cazare Brasov | Cazare Bran