CAUTA OFERTE DE INCHIRIAT DUPA:

Nume proprietate Tip Proprietate Pret intre Oras

Silvia Apartment Mamaia blank

Blvd Mamaia, Mamaia, Constanta, 900001, Romania Tel: 0736913385,
 

Disponibil de azi

400.00€ / Luna

Contact
 

Descrierea proprietatii

Living - spatios, dotat cu canapea extensibila mare pentru 2 adulti, corpuri de mobilier, masuta de cafea, TV si aer conditionat. Accesul pe terasa mare se face atat din living cat si din dormitorul de sus, pe terase existand masute pentru servit cafea si scaune. Dormitorul Principal - dormitorul matrimonial este foarte spatios si este dotat cu pat dublu matrimonial foarte confortabil, TV,corp mobilier pentru depozitare haine cu umerase aferente, comoda. Dressing Principal - incapere mare separata, cu usi culisante si foarte mult spatiu dedicat depozitarii de haine. Dormitorul Secundar - dormitorul mic este si el foarte spatios si este dotat cu pat dublu matrimonial foarte confortabil, dressing, Tv corp mobilier pentru depozitare haine cu umerase aferente, comoda, si are iesire spre terasa apartamentului. Toaleta- dotata cu cabina de dus, lavoir, bideu, masina de spalat rufe si mobilier aferent. Bucataria - bucataria duplexului de 3 camere din Statiunea Mamaia este utilata si mobilata, fiind compusa din plita, hota, frigider, cuptor, cafetiera, cuptor cu microunde,toaster. Apartamentul are centrala proprie pe gaz.

Detalii

Descrierea zonei

Apartamentele cu 2 camere de inchiriat in Constanta/ Mamaia sunt alcatuite din living si dormitor. Apartamentele cu 3 camere de inchiriat in Constanta/ Mamaia sunt alcatuite din living si doua dormitoare. Toate ofertele de inchiriat sunt situate in ansambluri rezidentiale noi, fiind mobilate si utilate de lux. Apartamentele dispun de: parcare proprie, supraveghere video, lift, centrala proprie pe gaz, acces internet, vedere la mare si/sau lac. Oferte disponibile 100%, actualizate zilnic!

Alte informatii/servicii

Imobilul ofera locuri de parcare, paza si securitate video, video interfon si lift. Apartamentul dispune si de centrala proprie si masina de spalat. Aceasta zona este considerata ca fiind cea mai selecta din intreaga statiune drept pentru care turistii pot beneficia in aceasta zona de numeroase facilitati precum restaurante, terase, baruri, SPA. Accesul se face usor si cu automobilul si pietonal, ansambul fiind construit la bulevard.

Airports

Exista mai multe tipuri de mijloace de transport in zona. Daca alegeti maxi-taxi sau autobuz, pretul unei calatorii variaza in functie de destinatie intr 2 si 5 lei pe calatorie. Taxiurile au un cost de la 2.61 lei/km.

Termeni si conditii

Perioada minima de inchiriere poate varia in functie de apartament.Pretul chiriei lunare poate varia in functie de perioada pentru care se inchiriaza apartamentul.

 
 


Inchirieri apartamente cu 2 si 3 camere in Constanta si Mamaia pe termen lung.

Apartamentele cu 2 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si dormitor. Apartamentele cu 3 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si doua dormitoare. 

Toate ofertele de inchiriat sunt situate in ansambluri rezidentiale noi, fiind mobilate si utilate de lux. Apartamentele dispun de:

  • parcare proprie, 
  • supraveghere video, 
  • lift, 
  • centrala proprie pe gaz, 
  • acces internet, 
  • vedere la mare si/sau lac. 

Oferte disponibile 100%, actualizate zilnic!


 
Parteneri: Hoteluri Constanta | Cazare Mamaia | Cazare Brasov | Cazare Bran