CAUTA OFERTE DE INCHIRIAT DUPA:

Nume proprietate Tip Proprietate Pret intre Oras

Kingdom Apartment Mamaia blank

Blvd Mamaia, Mamaia, Constanta, 900001, Romania Tel: 0736913385,
 

Disponibil de azi

700.00€ / Luna

Contact
 

Descrierea proprietatii

Apartamentul Kingdom dispune de doua dormitoare si un living complet mobilate si utilate. Livingul open space este dotat cu Tv, aer conditionat, canapea, sezlong din piele ecologica ,masuta pentru cafea si masa pentru dinning prevazuta cu 4 scaune. Bucataria dispune de plita, cuptor, hota, frigider, espressor si vesela cu tacamuri necesare turistilor. Dormitorul mare dispune de pat matrimonial, dressing pentru depozitarea hainelor, noptiere, Tv , aer conditionat si baie proprie dotata cu o cabina de dus si bideu. Dormitorul mic dispune de un pat matrimonial, noptiere, dressing pentru haine si aer conditionat. Baia principala este dotata cu cabina de dus. Terasa ofera o panorama asupra lacului Siutghiol si este prevazuta cu 2 sezlonguri. Accesul pe terasa se poate face atat din living, cat si din dormitoare.

Detalii

Descrierea zonei

Zona in care este situat apartamentul Kingdom este considerata una dintre cele mai bune zone din statiunea Mamaia, atat pentru linistea din zona, cat si pentru plaje. Accesul la imobil este facil atat pietonal, cat si cu masina.

Alte informatii/servicii

Apartamentele cu 2 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si dormitor. Apartamentele cu 3 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si doua dormitoare. Toate ofertele de inchiriat sunt situate in ansambluri rezidentiale noi, fiind mobilate si utilate de lux. Apartamentele dispun de: parcare proprie, supraveghere video, lift, centrala proprie pe gaz, acces internet, vedere la mare si/sau lac. Oferte disponibile 100%, actualizate zilnic!

Optiuni transport

Exista mai multe tipuri de mijloace de transport in zona. Daca alegeti maxi-taxi sau autobuz, pretul unei calatorii variaza in functie de destinatie intre 2 si 5 lei pe calatorie. Taxiurile au un cost de 1,79 lei/km.

Termeni si conditii

Perioada minima de inchiriere poate varia in functie de apartament.Pretul chiriei lunare poate varia in functie de perioada pentru care se inchiriaza apartamentul.

 
 


Inchirieri apartamente cu 2 si 3 camere in Constanta si Mamaia pe termen lung.

Apartamentele cu 2 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si dormitor. Apartamentele cu 3 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si doua dormitoare. 

Toate ofertele de inchiriat sunt situate in ansambluri rezidentiale noi, fiind mobilate si utilate de lux. Apartamentele dispun de:

  • parcare proprie, 
  • supraveghere video, 
  • lift, 
  • centrala proprie pe gaz, 
  • acces internet, 
  • vedere la mare si/sau lac. 

Oferte disponibile 100%, actualizate zilnic!


 
Parteneri: Hoteluri Constanta | Cazare Mamaia | Cazare Brasov | Cazare Bran