CAUTA OFERTE DE INCHIRIAT DUPA:

Nume proprietate Tip Proprietate Pret intre Oras

Sunflower Apartment Mamaia blank

Blvd Mamaia, Mamaia, Constanta, 90001, Romania Tel: 0736913385,
 

Disponibil de azi

350.00€ / Luna

Contact
 

Descrierea proprietatii

Sunflower Apartment are suprafata utila de 86 mp si este compus din living, dormitor, bucatarie, baie si terasa spatioasa. Turistii care aleg sa petreaca vacanta pe litoral la aceasta oferta beneficiaza de urmatoarele dotari si conditii: Living - living-ul este open-space si este dotat cu aer conditionat de putere mare, TV LCD diagonala mare, masa cu 4 scaune, canapea extensibila in care pot dormi 2 turisti, dressing si mobilier de actualitate. Dormitor - dormitorul apartamentului este foarte spatios, este dotat cu pat dublu matrimonial foarte confortabil. Ferestrele dormitorului sunt foarte mari si ofera vedere spre Lacul Siuthiol si Bulevardul Mamaia. Bucatarie - bucataria este complet mobilata si utilata de actualitate si este dotata cu centrala proprie pe gaz, aragaz, hota, combina frigorifica, masina de spalat, cafetiera, prajitor de paine, microunde, tacamuri si vesela aferenta. Baie - baia apartamentului de vacanta este dotata cu cabina de dus. Terasa - balconul apartamentului este foarte spatios si ofera o vedere bilaterala spre Bulevardul Mamaia si Lacul Siutghiol.

Detalii

Descrierea zonei

Apartamentele cu 2 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si dormitor. Apartamentele cu 3 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si doua dormitoare. Toate ofertele de inchiriat sunt situate in ansambluri rezidentiale noi, fiind mobilate si utilate de lux. Apartamentele dispun de: parcare proprie, supraveghere video, lift, centrala proprie pe gaz, acces internet, vedere la mare si/sau lac. Oferte disponibile 100%, actualizate zilnic!

Alte informatii/servicii

Toate ofertele de inchiriat sunt situate in ansambluri rezidentiale noi, fiind mobilate si utilate de lux. Apartamentele dispun de: parcare proprie, supraveghere video, lift, centrala proprie pe gaz, acces internet, vedere la mare si/sau lac.

Optiuni transport

Exista mai multe tipuri de mijloace de transport in zona. Daca alegeti maxi-taxi sau autobuz, pretul unei calatorii variaza in functie de destinatie intre 2 si 5 lei pe calatorie. Taxiurile au un cost de 1,79 lei/km.

Termeni si conditii

Perioada minima de inchiriere poate varia in functie de apartament.Pretul chiriei lunare poate varia in functie de perioada pentru care se inchiriaza apartamentul.

 
 


Inchirieri apartamente cu 2 si 3 camere in Constanta si Mamaia pe termen lung.

Apartamentele cu 2 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si dormitor. Apartamentele cu 3 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si doua dormitoare. 

Toate ofertele de inchiriat sunt situate in ansambluri rezidentiale noi, fiind mobilate si utilate de lux. Apartamentele dispun de:

  • parcare proprie, 
  • supraveghere video, 
  • lift, 
  • centrala proprie pe gaz, 
  • acces internet, 
  • vedere la mare si/sau lac. 

Oferte disponibile 100%, actualizate zilnic!


 
Parteneri: Hoteluri Constanta | Cazare Mamaia | Cazare Brasov | Cazare Bran