CAUTA OFERTE DE INCHIRIAT DUPA:

Nume proprietate Tip Proprietate Pret intre Oras

Loft Apartment Mamaia blank

Blvd Mamaia, Mamaia, Constanta, 900001, Romania Tel: 0736913385,
 

Disponibil de azi

400.00€ / Luna

Contact
 

Descrierea proprietatii

Apartamentul Loft este complet utilat si mobilat la cele mai inalte standarde. Este compus dintr-un dormitor foarte spatios dotat cu un pat dublu matrimonial, dressing, comoda, TV LCD, aer conditionat si vedere asupra marii. Living-ul este open space si este echipat cu o canapea extensibila, TV LCD, loc de servit masa, o masa cu 4 scaune si aer conditionat. Bucataria este complet mobilata si utilata cu plita electrica, hota, frigider, espressor, tacamuri si vesela aferenta. Baia este dotata cu dus. Terasa apartamentului este foarte spatioasa, ofera vedere la mare si este dotata cu o canapea, 2 fotolii si o masuta.

Detalii

Descrierea zonei

Apartamentele cu 2 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si dormitor. Apartamentele cu 3 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si doua dormitoare. Toate ofertele de inchiriat sunt situate in ansambluri rezidentiale noi, fiind mobilate si utilate de lux. Apartamentele dispun de: parcare proprie, supraveghere video, lift, centrala proprie pe gaz, acces internet, vedere la mare si/sau lac. Oferte disponibile 100%, actualizate zilnic!

Alte informatii/servicii

Toate ofertele de inchiriat sunt situate in ansambluri rezidentiale noi, fiind mobilate si utilate de lux. Apartamentele dispun de: parcare proprie, supraveghere video, lift, centrala proprie pe gaz, acces internet, vedere la mare si/sau lac.

Optiuni transport

Exista mai multe tipuri de mijloace de transport in zona. Daca alegeti maxi-taxi sau autobuz, pretul unei calatorii variaza in functie de destinatie intre 2 si 5 lei pe calatorie. Taxiurile au un cost de 1,79 lei/km.

Termeni si conditii

Perioada minima de inchiriere poate varia in functie de apartament.Pretul chiriei lunare poate varia in functie de perioada pentru care se inchiriaza apartamentul.

 
 


Inchirieri apartamente cu 2 si 3 camere in Constanta si Mamaia pe termen lung.

Apartamentele cu 2 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si dormitor. Apartamentele cu 3 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si doua dormitoare. 

Toate ofertele de inchiriat sunt situate in ansambluri rezidentiale noi, fiind mobilate si utilate de lux. Apartamentele dispun de:

  • parcare proprie, 
  • supraveghere video, 
  • lift, 
  • centrala proprie pe gaz, 
  • acces internet, 
  • vedere la mare si/sau lac. 

Oferte disponibile 100%, actualizate zilnic!


 
Parteneri: Hoteluri Constanta | Cazare Mamaia | Cazare Brasov | Cazare Bran