CAUTA OFERTE DE INCHIRIAT DUPA:

Nume proprietate Tip Proprietate Pret intre Oras

Daiana Apartment Mamaia blank

Bd. Mamaia, Mamaia, Constanta, 900001, Romania Tel: 0736913385,
 

Disponibil de azi

0€ / Luna

Contact
 

Descrierea proprietatii

Acest apartament este compus din living si dormitor matrimonial. Livingul este inchis si este prevazut cu TV si canapea extensibila. Dormitorul dispune de pat matrimonial, dressing si TV. Bucataria este complet echipata cu frigider, aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, filtru de cafea. Sala de baie este prevazuta cu cabina de dus. In plus, apartamentul dispune de acces la internet. Terasa este orientata catre lacul Siutghiol.

Detalii

Descrierea zonei

Ansamblul rezidential din care face parte oferta de inchiriere pe termen lung, este situat pe malul Marii, la intrarea in Mamaia dinspre Navodari. Pozitia este excelenta pentru cei ce isi doresc sa locuiasca intr-o zona linistita scu facilitati de actualitate. Accesul se face usor si cu automobilul si pietonal, ansambul fiind construit la bulevard.Apartamentul de lux are vedere panoramica spre Lacul Siutghiol.

Alte informatii/servicii

Parcare in incinta complexului de apartamente .  Paza si protectie asigurata 24/24 h.

Optiuni transport

Exista mai multe tipuri de mijloace de transport in zona. Daca alegeti maxi-taxi sau autobuz, pretul unei calatorii variaza in functie de destinatie intr 2 si 5 lei pe calatorie. Taxiurile au un cost de la1,79 lei/km.

Termeni si conditii

Perioada minima de inchiriere poate varia in functie de apartament.Pretul chiriei lunare poate varia in functie de perioada pentru care se inchiriaza apartamentul.

Meta Title

Oferte Inchirieri la Daiana Apartment cu 2 camere in Constanta – Mamaia.

Meta Description

Oferte Inchirieri la Daiana Apartment cu 2 camere in Constanta – Mamaia.
 
 


Inchirieri apartamente cu 2 si 3 camere in Constanta si Mamaia pe termen lung.

Apartamentele cu 2 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si dormitor. Apartamentele cu 3 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si doua dormitoare. 

Toate ofertele de inchiriat sunt situate in ansambluri rezidentiale noi, fiind mobilate si utilate de lux. Apartamentele dispun de:

  • parcare proprie, 
  • supraveghere video, 
  • lift, 
  • centrala proprie pe gaz, 
  • acces internet, 
  • vedere la mare si/sau lac. 

Oferte disponibile 100%, actualizate zilnic!


 
Parteneri: Hoteluri Constanta | Cazare Mamaia | Cazare Brasov | Cazare Bran