CAUTA OFERTE DE INCHIRIAT DUPA:

Nume proprietate Tip Proprietate Pret intre Oras

Apartament Sofia Mamaia blank

Bvd Mamaia nr 479A, Mamaia, Constanta, 900001, Romania Tel: 0736913385,
 

Disponibil de azi

340.00€ / Luna

Contact
 

Descrierea proprietatii

Apartmentul este format din living open space, bucatarie utilata, dormitor cu pat matrimonial, dressing, terasa spatioasa si sala de baie cu cabina de dus. Apartamentul este modern mobilat si utilat si dispune de o capacitate de cazare de 4 persoane. Livingul spatios de tip open space, modern, ce dispune de TV LCD, canapea extensibila, spatiu de servit masa, masuta de cafea, bucatarie utilata cu microunde, cuptor, aragaz, frigider,hota. Dormitorul dispune de pat matrimonial si dressIng. Sala de baie este modern amenajata si dispune de cabina de dus si masina de spalat rufe.

Detalii

Descrierea zonei

Imobilul din care face parte apartamentul Sofia este situat in zona hotelului Vega, in statiunea Mamaia.Pozitia este excelenta pentru cei ce isi doresc sa locuiasca intr-o zona linistita si cu facilitati de actualitate. Accesul se face usor si cu automobilul si pietonal, ansambul fiind construit la bulevard.

Alte informatii/servicii

Imobilul ofera locuri de parcare, paza si securitate video, video interfon si lift. Apartamentul dispune si de centrala proprie si masina de spalat.

Optiuni transport

Exista mai multe tipuri de mijloace de transport in zona. Daca alegeti maxi-taxi sau autobuz, pretul unei calatorii variaza in functie de destinatie intr 2 si 5 lei pe calatorie. Taxiurile au un cost de la1,79 lei/km.

Termeni si conditii

Perioada minima de inchiriere poate varia in functie de apartament.Pretul chiriei lunare poate varia in functie de perioada pentru care se inchiriaza apartamentul.

 
 


Inchirieri apartamente cu 2 si 3 camere in Constanta si Mamaia pe termen lung.

Apartamentele cu 2 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si dormitor. Apartamentele cu 3 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si doua dormitoare. 

Toate ofertele de inchiriat sunt situate in ansambluri rezidentiale noi, fiind mobilate si utilate de lux. Apartamentele dispun de:

  • parcare proprie, 
  • supraveghere video, 
  • lift, 
  • centrala proprie pe gaz, 
  • acces internet, 
  • vedere la mare si/sau lac. 

Oferte disponibile 100%, actualizate zilnic!


 
Parteneri: Hoteluri Constanta | Cazare Mamaia | Cazare Brasov | Cazare Bran