CAUTA OFERTE DE INCHIRIAT DUPA:

Nume proprietate Tip Proprietate Pret intre Oras

Apartament Sail Mamaia blank

Bdv Mamaia, Mamaia, Constanta, 900001, Romania Tel: 0736.913.385,
 

Disponibil de azi

349.00€ / Luna

Contact
 

Descrierea proprietatii

Apartamentul Sail este situat in statiunea Mamaia, intr-un imobil de lux si dispune de un dormitor si un living. Dormitorul dispune de pat matrimonial,si de un pat separat pentru o persoana, noptiere, dressing si TV LCD. Livingul este open space si are ca facilitati Tv, aer conditionat, canapea extensibila. Baia este dotata cu cabina de dus si masina de spalat. Apartamentul dispune de centrala proprie. Disponibil pentru mutare imediata.
Tipuri camere/Tip unitate
Apartament 2 camere

Detalii

Descrierea zonei

Imobilul in care se afla apartamentul Sail este situat in centrul statiunii Mamaia, in zona Cazino.Este pozitionat pe partea cu lacul,oferind vedere la lac, iar accesul este facil atat pietonal cat si cu automobilul datorita pozitionarii imobilului la bulevard.

Alte informatii/servicii

Dispune de parcare, paza si securitate cu supraveghere video si video interfon. Apartamentul Sophie detine centrala proprie si masina de spalat rufe

Optiuni transport

Exista mai multe tipuri de mijloace de transport in zona. Daca alegeti maxi-taxi sau autobuz, pretul unei calatorii variaza in functie de destinatie intr 2 si 5 lei pe calatorie. Taxiurile au un cost de la1,79 lei/km.

Termeni si conditii

Perioada minima de inchiriere poate varia in functie de apartament.Pretul chiriei lunare poate varia in functie de perioada pentru care se inchiriaza apartamentul.

 
 


Inchirieri apartamente cu 2 si 3 camere in Constanta si Mamaia pe termen lung.

Apartamentele cu 2 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si dormitor. Apartamentele cu 3 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si doua dormitoare. 

Toate ofertele de inchiriat sunt situate in ansambluri rezidentiale noi, fiind mobilate si utilate de lux. Apartamentele dispun de:

  • parcare proprie, 
  • supraveghere video, 
  • lift, 
  • centrala proprie pe gaz, 
  • acces internet, 
  • vedere la mare si/sau lac. 

Oferte disponibile 100%, actualizate zilnic!


 
Parteneri: Hoteluri Constanta | Cazare Mamaia | Cazare Brasov | Cazare Bran