CAUTA OFERTE DE INCHIRIAT DUPA:

Nume proprietate Tip Proprietate Pret intre Oras

Amethyst Apartment Mamaia blank

Bld. Mamaia, Mamaia, Constanta, 900001, Romania Tel: 0736913385,
 

Disponibil de azi

0€ / Luna

Contact
 

Descrierea proprietatii

Amethyst Apartment 2 camere reprezinta o oferta de inchiriat pe termen lung in Mamaia - Constanta, mobilat si utilat pentru o sedere pe termen lung confortabila. Daca sunteti in cautarea unui studio confortabil pe termen lung, format din 2 camere, dormitor si living, bucatarie, terasa si sala de baie. Amethyst Apartment o oferta ideala pentru inchiriere pe termen lung avand 2 camere amenajate modern. Dormitorul ofera acces rapid pe terasa si dispune de pat matrimonial; living-ul are o canapea extensibila, TV LCD, aer conditionat, spatiu de servit masa; terasa spatioasa; sala de baie cu cabina de dus.

Detalii

Airports

In timpul sederii dvs la acest apartament va veti simti in permanenta in siguranta, ansamblul residential fiind supravegheat 24h/24h.

Optiuni transport

Exista mai multe tipuri de mijloace de transport in zona. Daca alegeti maxi-taxi sau autobuz, pretul unei calatorii variaza in functie de destinatie, intre 2 si 5 lei. De asemenea in zona Rex, exista statie de taxiuri permanenta.

Termeni si conditii

Perioada minima de inchiriere poate varia in functie de apartament. Pretul chiriei lunare poate varia in functie de perioada pentru care se inchiriaza apartamentul.

Meta Title

Oferte Inchirieri Amethyst Apartment 2 camere de lux Constanta - Mamaia

Meta Description

Oferte Inchirieri Amethyst Apartment 2 camere de lux Constanta - Mamaia
 
 


Inchirieri apartamente cu 2 si 3 camere in Constanta si Mamaia pe termen lung.

Apartamentele cu 2 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si dormitor. Apartamentele cu 3 camere de inchiriat in Constanta Mamaia sunt alcatuite din living si doua dormitoare. 

Toate ofertele de inchiriat sunt situate in ansambluri rezidentiale noi, fiind mobilate si utilate de lux. Apartamentele dispun de:

  • parcare proprie, 
  • supraveghere video, 
  • lift, 
  • centrala proprie pe gaz, 
  • acces internet, 
  • vedere la mare si/sau lac. 

Oferte disponibile 100%, actualizate zilnic!


 
Parteneri: Hoteluri Constanta | Cazare Mamaia | Cazare Brasov | Cazare Bran